myynti@pulkanmatkat.fi    facebook.com/TilausliikenneVeijoPulkkaOy
Pertunmaantie 18 B, 52700 Mäntyharju   015 - 683 100

Viisumiohjeet

Tulosta tästä Viisumilomake

Tulostusohjeita:
Lomake tulee tulostaa alkuperäisessä koossa. Tämä tapahtuu Adobe Reader -ohjelmassa seuraavasti:

Avaa tulostusvalikko kohdasta Tiedosto > Tulosta (File > Print)
Tarkasta, että Sivun skaalaus -valintana (Page Scaling) on Ei mitään (None)
Poista mahdollinen rastit kohdasta Käännä ja keskitä (Auto-Rotate and Center)
Tulosta
 

Täyttöohjeita:

Anomuslomaketta EI SAA KOPIOIDA! Tulosta jokainen lomake erikseen!
Täytä anomus tietokoneella tai kuulakärkikynällä.
Käsin täytettäessä kirjoita SELKEÄLLÄ käsialalla, YKSI kirjain per ruutu.
Kohta 1. Kansalaisuus: Täytä kansalaisuutesi. (Entiset Venäjän kansalaiset: MILLOIN ja MIKSI olet vaihtanut kansalaisuuden.)
Kohdat 2-6. täytä omat henkilötietosi ja passin tiedot.
Kohta 7. KERTAVIISUMISSA matkan tarkoitus on aina TURISMI. MONIKERTAVIISUMEISSA tarkoitus on aina LIIKE tai KULTTUURI.
Kohdat 8-12. Täytä tiedot.
Kohta 13. JÄTÄ TYHJÄKSI (matkatoimisto täyttää!).
Kohta 14. Kohde: Kaupunki johon matkustat.
Kohta 15. Täytä vakuutusyhtiön NIMI ja VAKUUTUSNUMERO (pakollinen).
Kysymykseen 16 vastataan vain, jos hakijan mukana matkustaa HAKIJAN PASSIIN MERKITTYJÄ lapsia. Jos lapsella on oma passi, tarvitsee lapsi myös oman viisumin.
Kohta 18. Täytä AINA vähintään KOTIOSOITE ja PUHELINNUMERO.
Kohta 19. Täytä syntymäpaikkasi.
Kohta 20. Täytä AINA TYÖPAIKAN NIMI, OSOITE ja AMMATTI.
Valokuvan tulee olla 35mm x 45mm kokoinen PASSIKUVA. Huom! Kuva saa olla enintään 6kk vanha!
MUISTA PÄIVÄYS JA ALLEKIRJOITUS!


Ohjeet henkilökohtaisille ja kertaviisumeille

Henkilökohtaisiin viisumeihin tarvitaan anomuslomake, joka on täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu viisumikeskuksen sivuilla osoitteessa www.vfsglobal.com/russia/finland/. Lisäksi tarvitsemme yhden virallisen passivalokuvan (vaalealla taustalla), todistuksen matkavakuutuksesta vakuutusyhtiöltä (Matkavakuutuskortin kopio ei käy) sekä passin. Matkavakuutuksesta tulisi ilmetä päivät mille viisumia anotaan, ja sen tulee kattaa koko viisumin voimassaoloajan. Tarkistathan, että passisi on ehjä sekä voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Pyydämme toimittamaan kaikki viisumia varten tarvittavat dokumentit samaan aikaan. Jos lähetätte jotain erikseen, laitattehan selkeän saatekirjeen mukaan.

Jos sähköisen anomuksen täyttö ei jostain syystä onnistu, muutamme huolella käsin täytetyn anomuksen sähköiseen muotoon 5 eur:n käsittelykuluja vastaan. Jos haluatte ostaa meiltä tämän palvelun, laitattehan saatteen mukaan.

Jos anomuksen täytössä ilmenee ongelmia, voitte olla suoraan yhteydessä viisumikeskuksen palvelunumeroon 010 3204858. Palvelu on suomeksi.

Alaikäiselle viisumia yksin haettaessa mukaan tulee liittää kopio mukana matkustavan vanhemman viisumista tai Venäjän passista, tai vanhempien allekirjoittama selvitys siitä, kenen kanssa lapsi matkustaa.

Kertaviisumien toimitusaika 5-7 työpäivää käsittelyyn + postituspäivät. Joiltain ulkomaiden kansalaisilta peritään kansalaisuuslisä.

Toimitusajat saattavat pidentyä Venäjän juhlapyhien, konsulaatin päätösten tai turistisesongin vuoksi. Venäjän viranomaiset päättävät viime kädessä viisumin myöntämisestä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan ennen matkalle lähtöä että päivämäärät, passinumerot ja nimen syntymäaikoineen viisumissa pitävät paikkansa. Mahdolliset korjaukset viisumiin 1-3 työpäivää. Emme vastaa Venäjän konsulaatin ja viisumikeskuksen tekemistä muutoksista.

Vuosiviisumiohjeet

Vuosiviisumia varten tarvitaan anomuslomake, joka on täytetty, tulostettu ja allekirjoitettu viisumikeskuksen sivuilla osoitteessa www.vfsglobal.com/russia/finland/. Lisäksi tarvitsemme yhden virallisen passivalokuvan (vaalealla taustalla), todistuksen matkavakuutuksesta sekä aluksi passin kuvasivun kopion. Ilmoitamme puhelimitse koska puolto tulee, jolloin voitte lähettää passin meille. Matkavakuutuksesta tulisi ilmetä päivät, mille viisumia anotaan ja sen tulisi kattaa koko viisumin voimassaoloajan. Lisäksi vakuutuksesta tulisi ilmetä, että vakuutus on voimassa 90 vuorokautta aina kerrallaan matkan alkamisesta.

Jos sähköisen anomuksen täyttö ei jostain syystä onnistu, muutamme huolella käsin täytetyn anomuksen sähköiseen muotoon 5e:n käsittelykuluja vastaan. Jos haluatte ostaa meiltä tämän palvelun, laitattehan saatteen mukaan.

Jos anomuksen täytössä ilmenee ongelmia, voitte olla suoraan yhteydessä viisumikeskuksen palvelunumeroon 010 3204858. Palvelu on suomeksi.

Vuosiviisumeissa matkan tarkoitus on liikematka, kulttuuri (humanitaarinen) tai kuljettaja.

3 kk:n kaksikertaviisumien ja monikertaviisumien toimitusaika on n. kuusi viikkoa (turistisesonkina jopa 8 viikkoa) + postituspäivät. Jos sinulla on ollut aikaisempi vuosiviisumi viimeisen vuoden sisällä, josta on kopio leimasivuineen mukana, vuosiviisumi on mahdollista saada 10:ssä työpäivässä. Tällöin tarvitsemme kaikki dokumentit heti. Passissa voi kerralla olla vain yksi voimassa oleva Venäjän viisumi. Kun puolto on tilattu vuosiviisumia varten sitä ei voi enää perua. Jos käsittelyn haluaa jättää kesken, perimme ennakkomaksun 85 euroa.

Miksi matkustaa omalla,
kun voi mennä Pulkalla?