myynti@pulkanmatkat.fi    facebook.com/TilausliikenneVeijoPulkkaOy
Pertunmaantie 18 B, 52700 Mäntyharju   015 - 683 100

E-Viisumiohjeet

Tulosta tästä Viisumilomake (pdf)

E-viisumia varten toimitettavat dokumentit:

·      Kopio tai kuva passin kuvasivusta

·      Värillinen passivalokuva (JPEG) tai paperinen passivalokuva (alle 6 kk vanha)

·      Viisumianomus (käsin täytetty)

Lisäksi mukaan matkalle on otettava

·      Passi (voimassa 6 kk matkan jälkeen)

·      Vakuutodistus

Lisäksi tarvitset mukaan tulostetun e-viisumin, joka toimitetaan ryhmän yhteyshenkilölle.

 

Tarkemmat vaatimukset tarvittavista dokumenteista:

· Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen, tästä rajaviranomaiset eivät jousta. Passi tulee ottaa mukaan matkalle.

· Passikopion tai kuvan passin kuvasivusta tarvitsemme siksi, että passitiedot tulevat varmasti oikein e-viisumiin.

· Passivalokuvan tulee olla virallinen värillinen passivalokuva JPEG-muodossa. Myös hyvälaatuinen paperinen kuva käy, mutta sähköinen kuva on parempi. Passikuva saa olla max. 6 kk vanha ja kuvan on oltava värillinen ja taustan valkoinen. Älä toimita samaa kuvaa kuin passissasi, jos passi on myönnetty yli 6 kk sitten, se ei tule kelpaamaan. Jos toimitat paperisen passivalokuvan, kuvaa ei saa teipata tai niitata viisumianomukseen kiinni, ettei kuva vaurioidu. Kuvan on oltava ehjä ja hyvälaatuinen.

· Viisumianomuksen voitte täyttää käsin mustetäytekynällä selkeällä käsialalla. Käsintäytettävästä kaavakkeesta tärkeimmät kohdat ovat kohdat numero: 4., 12., 13., 14., 15., 16., 17. ja 18. Täyttäkää anomuksesta etenkin edellä mainitut kohdat huolella. Mikäli ette muista tarkkaa aikaisempien käyntien lukumäärää, voitte myös arvioida käyntimäärän suunnilleen (oltava lukumäärä). Edellisen käynnin päivämäärät voitte tarkastaa passistanne. Neuvostoliiton aikaisia käyntejä ei lasketa (eli käyntejä ennen elokuu 1991). Muistakaa laittaa anomukseen puhelinnumeronne, että voimme soittaa teille, mikäli anomus vaatii täydennystä.

Miksi matkustaa omalla,
kun voi mennä Pulkalla?